Tjäna pengar på smslån

Många drömmer om att tjäna pengar och att göra det snabbt. Det kan handla om att få pengar till att köpa något nytt eller för att förändra sitt liv. Många tar därför snabblån och smslån i tron om att de tjänar pengar. Om man får ett lån får man pengarna snabbt och direkt in på sitt konto men det är ett lån och inte en inkomst. Lånet plus en mycket hög ränta, skall betalas tillbaka och den normala återbetalningstiden för den här typen av lån är 30 dagar.

Företag tjänar pengar på smslån

Det man måste förstå med smslån och andra typer av snabblån är att den som tar lånet inte tjänar några pengar utan förlorar pengar då räntan är väldigt hög och att många inte kan betala tillbaka lånet i tid och tar därför nya snabblån. Detta blir en ond cirkel och klarar man inte av att bryta den drar man lätt på sig skulder och kan hamna hos kronofogden.

De som tjänar pengar på smslån och snabblån är företag, framförallt de företag som erbjuder den här typen av lån. De behöver inte göra mycket eftersom deras lån i regel sköts elektroniskt, och är lättkontrollerade. Den höga räntan på lånen gör att företagets intäkter är höga och med många kunder och många återkommande kunder som betalar en hög ränta ökar vinsterna.

Det finns de som säger att andra företag också tjänar pengar på smslån, då det är fler personer som handlar och konsumerar varor och de kan ha rätt, men i regel är detta endast i början av en smslåneperiod. Efter hand som lånen ökar handlas det mindre eftersom pengarna går till att betala tillbaka redan tagna lån.

Smslån är en guldgruva för de låneinstitut som erbjuder snabblån och smslån och de tjänar stora pengar på dem. Som privatperson är det mycket svårare, eller till och med omöjligt att tjäna pengar på den här typen av lån.

smslån

Leave a Comment