Ansökan om lån – Guide hur man ansöker om lån

Vill du ansöka om ett snabbt lån utan inkomst? Då följer du vår guide för snabba på ansökningsprocessen. Följ stegen i tur och ordning och du kommer förhoppnings ha lånet redan idag!

Steg 1: Jämför lån med varandra

På nätet finns flera olika typer av långivare som kan hjälpa dig att låna pengar snabbt. Det kan däremot skilja relativt mycket när det gäller räntor, återbetalningsperiod, och andra villkor. Därför är det aldrig fel att använda sig av en jämförelsesida med lån innan du väljer långivare. Vi har tagit fram några av nätets bästa och populäraste långivare för att du enkelt ska kunna jämföra. När du har hittat långivaren som passar dig bäst, gå vidare till steg 2.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-15 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
3000-50 000 kr1-12 månader477 krAnsökLäs mer

Steg 2: Ansök hos långivaren

Du klickar dig enkelt vidare härifrån till den långivaren du föredrar. När du väl landar på deras hemsida så kan du enkelt och snabbt välja hur mycket pengar som du vill låna och löptid. Du får en sammanfattning av lånet med priser och villkor. Godkänner du kostnaden och räntan får du fylla i ett formulär om din ekonomi. Detta formulär tar cirka 1-2 minuter att fylla i, och det handlar främst om dina personuppgifter och liknande. När du har gått igenom formuläret kommer du att bekräfta ansökan om lånet. När du är klar så är det bara att vänta..

Steg 3: Få svar från långivarenlåna-pengar

Efter att du ansökt om lånet så kommer du snabbt att få ett svar om du blivit beviljad ditt lån. Detta svar brukar dröja ca 15 minuter. När du får ditt snabblån godkänt så kommer du att få dina pengar. Det går helt enkelt snabbt att få de pengar som du vill låna. Ännu snabbare går det om du har samma bank som din långivare. Då kommer du få dina pengar direkt efter du ansökt och blivit godkänd. Däremot tar det nästan aldrig längre än 24 timmar att få pengar på kontot.

Steg 4: Planera återbetalning

När du sedan har dessa pengar inne på ditt konto så kommer du att vara återbetalningsskyldig. Det innebär att du kommer ha en deadline för att kunna betala tillbaka de pengar du lånat, plus eventuell ränta och avgifter. Det är väldigt viktigt att du inte slarvar med att betala tillbaka ditt lån. Det kan leda till avgifter, eller högre ränta. När du får chans att betala tillbaka så är din affär slut med din långivare.