Kampanjer – Hitta gratis lån

Hos en del långivare som erbjuder lån utan fast inkomst finns det tävlingar och kampanjer att delta i. De kan handla om lån utan ränta, gratis lån eller andra erbjudanden. De finns också utlottningar där man kan vinna pengar. Se till att hålla koll på dina långivare för att inte missa ett kanon lån erbjudande!

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-15 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
3000-50 000 kr1-12 månader477 krAnsökLäs mer
3000-50000 kr1-12 månaderGratisAnsökLäs mer

Vinn pengar

Det finns goda möjligheter att vinna pengar i de tävlingar som anordnas av olika långivare. Till exempel är Ferratum ett låneföretag som ofta kan välja att erbjuda en kampanj. Dessa kampanjer kan ge dig chansen att vinna stora vinster i form av kontanta belopp. Det är inte helt fel att vinna pengar istället för att låna dem. Det finns även goda chanser för dig att vinna dessa vinster. Det är inte jättemånga personer som väljer att delta i tävlingar som kan ge både resor och pengar till dig.

Billigare lån

Det inte vanligt, men det händer att långivare kör “rea” på sina lån. Det innebär helt enkelt att de skapar en tidbegränsad kampanj med lån med lägre ränta än vanligt. Det kan vara bra att kolla upp om någon långivare har en sådan kampanj aktiv innan du börjar att ansöka lån. Vi försöker alltid uppdatera så mycket vi hinner när det kommer till kampanjer inne hos de olika långivarna.

Gratis lån

De finns flera långivare som alltid erbjuder gratis lån till nya låntagare. Det är skillnad på gratis lån och 0% ränta. Ett gratis lån är ett lån där man betalar tillbaka samma belopp man lånade. Ett lån med 0% ränta får man betala tillbaka lånebeloppet + avgifter. Se därför till att alltid kolla så att återbetalningsbeloppet är samma som lånebeloppet.

Vi kan särskilt rekommendera några långivare som alltid har gratis lån. Dessa långivare accepterar också låntagare utan fast inkomst. De gör att du som har lite pengar för tillfället kan låna pengar helt gratis.

Ferratum – Låna upp till 20 000 kr gratis i 30 dagar

Vivus– Låna upp till 6000 kr gratis i 30 dagar

Lånbutiken – Låna 15 000 kr gratis i 30 dagar