Låna pengar utan fast inkomst

Att låna pengar utan fast inkomst har aldrig varit enklare! Vi guidar dig till ett lån utan fast inkomst. Vi kan allt inom lån trots saknad deklarerad årsinkomst. På denna sida har vi bara långivare som gör schyssta kreditbedömningar. De är förlåtande och godkänner de flesta kreditansökningar som kommer in!

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-15 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
3000-50 000 kr1-12 månader477 krAnsökLäs mer
3000-50000 kr1-12 månaderGratisAnsökLäs mer
1000-40 000 kr1-12 månader275 krAnsökLäs mer

Priset återspeglar ett lån på 1000 kr med löptid på 30 dagar

Låna pengar med låg inkomst

Att låna pengar med låg inkomst är inte alltid de lättaste. De flesta stora banker kräver att låntagaren skall ha deklarerad årsinkomst på över 100 000 kr. De som tjänar mindre pengar får de också svårare att låna pengar. När lönen inte är i topp är de svårt att ta höjd för plötsliga utgifter. De kan vara kylskåpet som plötsligt gått sönder och ett nytt behöver införskaffas. Då säger de lokala SEB kontoret, tvär nej. Det är precis av den anledning vi startade LånUtanInkomst.com. Vi har långivarna som kan hjälpa dig med ett lån trots låg inkomst. Det är självklart viktigt att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid för att inte dra på dig onödiga förseningsavgifter.

Få ett lån trots låg kreditvärdighet

Att få ett lån godkänt trots låg kreditvärdighet är ibland svårt och många långivare säger nej direkt, utan att ens kolla till din unika situation. Om du har en varierande årsinkomst eller en låg inkomst förra året blir de lätt problem. Du kan alltså tjäna bra med pengar men ändå ha en låg kreditvärdighet. Det beror på att banker och långivare inte får tag i din årsinkomst förhörens nästan 2 år efter.  De gör att om du varit arbetslös under en tid men plötsligt får ett välbetalt jobb kommer det att dröja 2 år innan du har god kreditvärdighet.

Genom att skicka in din lönespecifikation eller anställningsavtal kan våra långivare ser mellan fingrarna och ändå ge dig ett lån utan hög deklarerad inkomst.

Lån utan fast jobb

När en långivare fått in en ansökan om ett snabblån finns de några standard checkar dem gör. Först gör de en kreditupplysning via något av alla upplysningsföretag. Där ser dem din årsinkomst, skulder, betalningsanmärkningar och adress. De ser inte vart du jobbar eller i vilken anställningsform. De gör att du alltid kan ta ett lån när du är arbetslös eller står utan fast inkomst.

Smslån utan inkomst

De finns mycket att tänka på innan man tar ett smslån utan inkomstkrav. Man måste komma ihåg att låna pengar är inte samma sak som att få pengar. När man lånar pengar skall dessa betalas tillbaka på en förutbestämd dag. När de gäller sms-lån är detta oftast inom 30-90 dagar från att man fick lånet. De är därför viktigt att veta att man har pengar denna dag. Att ta ett nytt lån för att betala tillbaka lånet är en dålig idé. Man hamnar snabbt i en ond cirkel man inte kan komma ur. Det är särskilt allvarligt när man tar ett smslån utan inkomst. De gäller att man får tag i pengar på annat sätt för att betala tillbaka lånet om man saknar arbete.

Några viktiga förhållningspunkter för smslån utan inkomst:

  • Låna aldrig för konsumtion
  • Låna aldrig för att betala tillbaka ett tidigare lån
  • Se till att du har pengar på förfallodatumet för lånet
  • Låna bara till riktigt nödvändiga händelser så som lagning av bilen, värmepannan eller fönstret

Vanliga frågor om lån utan fast inkomstfaq

Vad menas med lån utan fast inkomst?

  • Att låna utan fast inkomst betyder att du lånar utan att ha fast arbete. Du får ingen kontinuerlig månadslön.

Är de dyrare att låna pengar trots saknad inkomst?

  • Inom smslån och snabblån är de alltid fasta priser som gäller. De gör att man får samma pris för att låna pengar om man står utan fast inkomst, och som om man tjänar 100 000 kr i månaden.

Är de olagligt att låna utan deklarerad årsinkomst?

  • Det är inte olagligt att låna utan deklarerad årsinkomst, de bryter inte mot några regler. Många banker väljer dock själva att inte låna ut pengar till människor som inte har en fast inkomst. Men de långivare vi sammanställt på denna sida accepterar låntagare utan deklarerad årsinkomst.

Kan man låna utan jobb?

  • Att låna utan jobb är inga problem om du använder dig av våra tips och guider. De är en fördel om du inte har andra skulder och betalningsanmärkningar men detta är inget krav.

Låna utan fast anställning?

  • Att ta ett lån utan fast anställning är absolut inga problem. Långivaren ser inte vad för anställning du har. De ser bara din din inkomst när de gör en kreditupplysning.