CredWay

Credway startade upp år 2006 och har sedan dess hjälpt människor genom att erbjuda smarta och enkla finansiella tjänster. Detta företag fungerar inte som många andra, utan är mer som ett kreditkort fast utan själva kortet. Du börjar med att ansöka om en önskad summa och om krediten blir beviljad, kan du själv välja hur mycket du vill plocka ut och när. Credway har en mycket god kreditvärdighet och stödjer även olika välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar, för att tillsammans skapa en bättre värld.

Vad erbjuder Credway

Som tidigare nämnt fungerar Credway som ett kreditkort. Du kan ansöka om en kreditgräns på max 20.000 kronor och kan själv välja hur mycket av dessa pengar du vill ta ut. Precis på samma sätt som ett kreditkort, så betalar du enbart ränta på den summa du har plockat ut och resterande ligger tryggt kvar tills du behöver dem.

Det är helt gratis att ha krediten hos Credway.

Credway kreditvillkor

Till skillnad från många andra banker så har Credway inte speciellt höga krav. Det enda krav du behöver uppfylla för att få ansöka om ett lån, är att du ska ha fyllt 18 år. Företaget erbjuder dig som kund att låna pengar helt anonymt och även om en kreditupplysning tas, så skickas inte informationen till Upplysningscentralen och därmed tas ingen UC. Kom ihåg att aldrig låna mer pengar än du har råd att betala tillbaka.

Credway support & öppettider

En mycket stor trygghet med Credway är att support nästan alltid är tillgängliga. Här kan du få hjälp med dina frågor eller din ansökan, varje vardag mellan 08.00-21.00 och helg 10.00-18.00. Har du svårt att kontakta företaget via telefon, kan du istället använda dig av mail-adressen eller live-chatten som erbjuds på hemsidan. Med live-chatt får du svar direkt och slipper sitta i eventuell telefonkö. Kika gärna på Credways FAQ innan du kontaktar företaget. Här får du svar på de vanligaste frågor.

Låna pengar utan inkomst med Credway

Trots att ingen UC tas så behöver du ha en god kreditvärdighet när du ansöker om lån via Credway. Det enda krav som företaget har är att du ska vara minst 18 år, vilket betyder att Credway utgår från hur just din ekonomi ser ut och då gäller både inkomster, utgifter och eventuella betalningsanmärkningar. Om du inte har en inkomst att betala tillbaka lånet med, är det aldrig rekommenderat att låna pengar.

Fördelar med Credway

Fördelarna med Credway är många! Här kan du både ansöka helt gratis och får ditt lånebesked direkt. Du kan låna pengar, även om du har betalningsanmärkningar och du behöver inte vara orolig för dolda kostnader som kan dyka upp. Genom att använda dig av mobilt BankID kan du signera lånet och på sådant sätt få pengarna utbetalda snabbare. Här lånar du utan UC, vilket gör att du kan vara helt anonym.

  • Låna pengar utan inkomst
  • Möjlighet att låna pengar trots betalningsanmärkningar
  • Snabba svar på dina ansökningar
CredWay

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: 48 kr