Ferratum

Redan sen år 2005 har Ferratum erbjudit finansiella tjänster till kunder som har varit i ett snabbt behov av pengar. Företaget är ett av de ledande inom branschen och var först i Europa med att erbjuda denna typ av lån, snabblån.

Ferratum finns i över 20 olika länder och erbjuder flera olika typer av lån, t.ex. microlån, internetlån eller SMS-lån. Med Ferratum Credit kan du låna mellan 500-15.000 kronor, men som ny lånetagare har man en maxgräns på 6000 kronor. På microlånet är det en summa på 500-4000 som gäller.

Vad erbjuder Ferratum

Ferratum erbjuder 8 olika typer av lån, som är uppbyggda på olika sätt för att passa olika typer av människor och förutsättningar. Med företagets snabblån kan du låna en mindre summa pengar, helt utan säkerhet, men behöver vara inställd på att lånet har en snabb återbetalningstid.

Du ansöker enkelt och gratis via hemsidan och när ditt lån är beviljat får du pengarna utbetalda direkt till ditt konto.

Ferratum kreditvillkor

Villkoren för att få låna pengar hos Ferratum är relativt enkla att uppfylla. För att få ett lån beviljat behöver du vara minst 21 år gammal och ha en deklarerad inkomst. Utöver detta behöver du vara helt fri från skuldsaldo hos Kronofogden och vara folkbokförd i Sverige.

Trots att man uppfyller grundkraven, är det inte säkert att man blir beviljad ett lån. Företaget gör en generell bedömning utifrån kreditupplysningen och ser då hur stor kreditvänlighet du har.

Ferratum support & öppettider

Ferratum erbjuder en helt kostnadsfri kundtjänst, som står redo för att hjälpa dig med dina frågor. Du når företaget via telefon eller mail, men snabbast svar får du troligtvis via den live-chatt du finner på hemsidan.

Telefonköerna kan ibland vara långa och då är de andra kanalerna att föredra, för att du som kund ska slippa vänta. Du når företaget på vardagar mellan kl. 08.00-21.00 och helger mellan kl. 11.00–17.00.

Låna pengar utan inkomst hos Ferratum

För att kunna låna pengar hos Ferratum behöver du ha en deklarerad inkomst. Företaget har dock inget minsta krav på inkomst, utan tar sitt beslut beroende på utgifter, eventuella skulder, betalningsanmärkningar och hur ekonomin ser ut i dagsläget för kunden.

På hemsidan finner du bra och tydlig information om hur du går tillväga för att ansöka med betalningsanmärkning. Utöver detta är det en taxerad inkomst som gäller.

Fördelar med Ferratum

Det är inte konstigt att många privatpersoner väljer att låna från Ferratum. Efter att du har gjort din ansökan online så får du ett direkt besked på om lånet har blivit beviljat eller inte. Så fort du har identifierat dig och skrivit på avtalet så betalas pengarna ut till ditt konto. Ferratum finns i många länder och har stor kompetens när det kommer till snabblån eller krediter. Kundtjänst har generösa öppettider för att kunna hjälpa dig med frågor och du kan låna upp till 20.000 kronor.

  • Populär långivare online
  • Snabba lån
  • Erbjuder låg ränta och gratis lån
Ferratum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-15 000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: Gratis