LånButiken

Hos LånButiken kan du som privatperson ansöka om två olika typer av lån, antingen snabblån eller brukslån. Lånbutiken tillhör Risicum Captial AB, som är en av de mest ledande när det kommer till krediter till konsumenter. Här blir du bemött med stor professionalism, både när det gäller en lättnavigerad hemsida, men även i samband med låneansökan och eventuella frågor till kundtjänst. Här kan du som kund känna dig trygg med ditt lån och behöver inte oroa dig för eventuella dolda avgifter eller liknande.

Vad erbjuder LånButiken

Som tidigare nämnts kan du välja mellan två olika typer av lån hos LånButiken. Det första (och kanske mest vanliga) är snabblånet. Både på snabblånet och brukslånet kan du låna upp till 12.000 kronor.

Vill du låna mer pengar än så är det enbart brukslånet som du får möjlighet att använda dig av. Brukslånet kan ge en kredit upp till hela 15.000 och du har dessutom betydligt längre återbetalningstid att utgå från.

På hemsidan finner du all information om de olika lånen och kan enkelt avgöra vilket som blir bäst för dig.

LånButiken kreditvillkor

Till skillnad från många andra banker och låneförmedlare så har LånButiken mycket milda krav på sina kunder. För att kunna bli beviljad ett lån måste du vara 20 år eller äldre, men också ha en bra betalningshistorik bakom dig. Utöver det måste du ha varit folkbokförd i Sverige (minst 2 år) och ha ett mobilabonnemang i ditt namn. Har du inget mobilabonnemang går det även bra med e-legitimation eller ett privatkonto hos Nordea.

LånButiken support & öppettider

För att komma i kontakt med LånButiken kan du välja mellan flera olika kanaler. Här finner du både möjlighet till telefonkontakt, alla vardagar mellan 07.00-21.00, men också lördagar mellan 9.00-17.00.

Vill du hellre använda dig av mail går självklart även det bra och du kan förvänta dig svar under samma öppettider som ovannämnda. Idag är det inte speciellt vanligt att använda fax, även om du också kan nå LånButiken via detta medel. Något som saknas är däremot en livechatt.

Låna pengar utan inkomst hos LånButiken

Det är svårt att säga om man kan låna pengar utan inkomst hos LånButiken. Företaget har som krav att du inte får ha några betalningsanmärkningar som nått kronofogden och du behöver även ha en god betalningshistorik bakom dig.

När du ansöker om ett lån tar LånButiken en kreditupplysning och beslutet om ett beviljat lån tas utifrån den informationen. Är du orolig eller har frågor gällande din inkomst är det alltid bra att först kontakta företaget.

Fördelar med LånButiken

Fördelarna med LånButiken är många, vilket man tydligt märker av så fort man besöker hemsidan. Redan här ser man att företaget lägger en stor vikt på att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder.

Du kan snabbt och smidigt ansöka via hemsidan och ansökningen är helt kostnadsfri. Förutom en bra hemsida har LånButiken flera olika typer av finansiella tjänster och du har möjlighet att sätta ihop ett mycket flexibelt lån som passar just dig och din ekonomi.

  • Snabba utbetalningar
  • Låna utan UC
  • Bra villkor för dina lån
LånButiken

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 3000-50000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: Gratis