Meddelandelån

Hos Meddelandelån kan du som privatperson ansöka om ett snabblån mellan 3.000-10.000 kronor. Företaget var ett av de första aktörer att erbjuda snabblån i Sverige och har varit igång sedan år 2006. Meddelandelån är en mycket seriös låneförmedlare och ligger högt upp på listan för populära företag i samband med snabblån.

Här kan du själv välja mellan många olika typer av snabblån (Smslån) t.ex. vanliga SMS-lån, SMS-lån helt utan någon UC, Webblån eller SMS-lån med förlängning. Information om vad lånen står för och vilka regler som gäller hittar du på företagets hemsida.

Vad erbjuder Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder olika typer av lån mellan 500 till 10.000 kronor. Företaget har en mycket snabb utbetalningstid och vid en godkänd ansökan kan du räkna med att ha pengarna nästkommande dag. Använder du dessutom Nordea eller Handelsbanken, kan du få dina pengar inom 15 minuter! Utbetalningarna sker dagligen och detta inkluderar även kvällar och helger.

Som tidigare nämnt erbjuder företaget fler olika typer av snabblån. Beroende på vilken summa du har valt att låna, kan återbetalningstiden variera. Den minsta återbetalningstid som finns är på 2 månader och maxgränsen ligger på 3 månader.

Meddelandelån kreditvillkor

För att kunna ansöka om ett lån via Meddelandelån finns det en del kravs om behöver vara uppfyllda. Till att börja med behöver du vara minst 20 år gammal och ha ett svenskt personnummer. Du måste även ha ett mobilabonnemang i ditt namn och ha en fast adress här i Sverige. Hos Meddelandelån kan du inte låna pengar om du har betalningsanmärkningar!

Som ny kund måste man vara beredd på att det finns en gräns för hur mycket man får låna. Vid ditt första lån får du inte låna mer än 3000 kronor. När du har betalat tillbaka dessa är det okej att ansöka om en högre summa.

Meddelandelån support & öppettider

Meddelandelån har en mycket bra och professionell support. Här har du möjlighet att komma i kontakt med företaget, både via live-chatt, mail eller telefon. Support är tillgängliga alla dagar i veckan och öppettiderna är följande;

  • Måndag – fredag 08:00-21:00
  • Lördag 10:00-17:00
  • Söndag 13:00-16:00

Innan man kontaktar kundtjänst kan det vara bra att se till företagets FAQ, som du enkelt finner på hemsidan. Här får du svar på de vanligaste frågorna.

Låna pengar utan inkomst hos Meddelandelån

Under företagets villkor för att ansöka om lån finns det ingen maxgräns att utgå ifrån. Meddelandelån väljer istället att basera sitt beslut på kreditprövningen som tas på den som ansöker om lånet. En kreditprövning visar helheten av inkomst, utgifter, andra eventuella lån eller om man har några betalningsanmärkningar.

Kom ihåg att ett lån alltid behöver betalas tillbaka och att utebliven betalning kan leda till ytterilgare avgifter och i värsta fall Kronofogden.

Fördelar med Meddelandelån

Fördelarna är stora när du ansöker om ett lån via detta företag. Ett mycket stort plus är att det är enkelt att ansöka och att du kan få dina pengar utbetalda redan 15 minuter efter. Här kan du låna pengar utan UC och det finns flera återbetalningssätt att välja mellan.

Meddelandelån vet vikten av att hålla en god service och därför har support öppet alla dagar i veckan. Utbetalningar och ansökningar behandlas även dessa dagligen och företaget rekommenderas vidare av hela 92% av alla tidigare kunder.

  • Populär långivare som funnits på marknaden ett längre tag
  • Chans för dig utan inkomst att kunna låna pengar
  • Bra räntor & pris för snabba lån
Meddelandelån

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 500-10 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 250 kr