Monetti

Hos Monetti kan du som privatperson ansöka om lån upp till hela 20.000 kronor. Lånet som erbjuds kallas SMS- eller snabblån och den minsta lånesumman ligger på 1000 kronor. Monetti startade år 2006 och har specifikt riktat in sig på att erbjuda finansiella möjligheter till människor som har problem med ekonomin eller lån från någon av de större bankerna. Företaget har mycket enkla och flexibla lån, som kan anpssas efter just dina behov.

Vad erbjuder Monetti?

Som tidigare nämnts erbjuder Monetti möjlighet att ansöka om ett lån upp till 20.000 kronor. Utbetalningstiden är mycket snabb och du kan räkna med att ha dina pengar nästa helgfria vardag efter att ansökningen har blivit godkänd. Skulle du ha turen att ha ett Nordeakonto, kan du känna dig trygg med att din utbetalning sker samma dag. Det gäller dock enbart om du ansökt innan kl.10.30. Du kan låna med både internetlån, SMS-lån eller telefonlån.

Monetti kreditvillkor

Det är inte ovanligt att en bank kräver någon form av villkor och regler för att du som låntagare ska få låna pengar. De större, tradiotionella bankerna har oftast kravs som kan vara svåra att leva upp till, men Monetti har valt att erbjuda lån för lägre krav och fler människor.

För att ansöka om ett lån hos Monetti behöver du vara folkbokförd i Sverige. Du behöver även vara minst 18 år och ha en taxerad inkomst. Det finns ingen lägsta eller högsta gräns på inkomsten, utan en generell bedömning görs utifrån kreditupplysningen och beroende på vilket belopp du ansökt om.

Monetti support & öppettider

Behöver du hjälp eller vägledning när det gäller att ansöka om lån? Hos Monetti kan du använda dig av både telefon, mail eller vanlig post om du så önskar. Skickar du vanlig post måste du vara beredd på att svarstiden kan bli betydligt längre. Telefontiderna är generösa och företaget har öppet varje vardag mellan 08.00-18.00.

Vill man komma i kontakt med Monetti under helgen, så funkar även detta bra, men med mer begränsade öppettider från kl. 10.00-15.00.

Låna pengar utan inkomst hos Monetti

Det kan vara mycket svårt att få låna pengar om man inte har någon inkomst. Även om ingen UC tas, är det lag på att en kreditupplysning måste användas. Som tidigare nämnts finns det ingen lägsta gräns på summa för inkomst. Däremot behöver Monetti se att du kommer klara av eventuella andra avgifter och bedömningen görs utifrån din kreditupplysning. Är du osäker är det alltid bäst att höra av dig till kundtjänst innan du gör din ansökan.

Fördelar med Monetti

Till skillnad från många andra banker som erbjuder SMS-lån ger Monetti en möjlig återbetalningstid på upp till 12 månader. Här kan du ansöka om lån dygnet runt och alla dagar i veckan. Utbetalningarna görs varje dag, men enbart under kundtjänstens öppettider. En stor fördel hos Monetti är att du inte behöver oroa dig för dolda avgifter och att göra ansökan är helt gratis. Har du varit en återkommande kund kan du välja att enkelt ansöka via SMS. Du smsar då enbart den summa du vill låna och med vilken löptill, till numret som är angivet på hemsidan.

  • Chans att låna pengar utan inkomst
  • Snabba svar på din ansökan
  • Hjälpsam och bra kundsupport!
Monetti

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-20 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: Gratis