Onea

Vi jobbar inte längre med Onea. Vi rekommenderar istället Feratum för ett snabbt lån utan inkomst.

Onea är perfekt för dig som söker efter ett mindre och mer flexibelt lån än vad de större bankerna kan ge. Företaget växer stort och är idag en av de mest ledande när det kommer till mindre typer av  lån. Onea startade 2008 och har sedan dess hjälp till med finanisiella tjänster. Här kan du låna allt mellan 500 kronor och upp till hela 30.000. Du kan själv välja hur återbetalningstiden ska se ut och om du vill förlänga ett redan påbörjat lån.

Vad erbjuder Onea?

Onea erbjuder lån till privatpersoner som är i behov av pengar snabbt och kan tänka sig en snabb återbetalningstid. Den minsta återbetalningstiden ligger på 3 månader och den längsta på 24 månader. Tiden du har på dig beror också på hur mycket du har valt att låna.

Med hjälp av en mycket enkel och lättnavigerad hemsida, kan du ansöka om ditt lån online. Du fyller snabbt i hur mycket du vill låna och behöver även registrera viss information om dig själv. Har du ett bankkonto hos Nordea betalas pengarna ut inom 15 minuter efter godkänd ansökan. Vid innehav av ett annant bankkonto gäller vanligtvis nästkommande vardag.

Onea kreditvillkor

För att kunna få ett lån beviljat via Onea, krävs det från kunden att du kan uppfylla specifika krav. Här behöver du ha en lägsta ålder på 20 år och ha ett svenskt personnummer. Utöver det behöver du också ha ditt namn på ett svenskt mobilnummer och ett privat bankkonto på någon av alla de svenska banker som finns att välja mellan.

Alla lånesökande får gå igenom en kreditprövning, för att se att du har tillräckligt hög kreditvärdighet för ett lån.

Onea support & öppettider

Onea har en mycket bra hemsida där du får svar på de allra vanligaste frågor. Tyvärr finns det ingen livechatt att använda sig av, men kundtjänst har öppet alla vardagar mellan 08.00-17.00. Det gäller för både inkommande mail och för svar via telefon.

Med Onea kan du känna dig trygg. Även om support inte finns tillgänglig under helger, så sker ändå utbetalningar av beviljade lån under helgdagar.

Låna pengar utan inkomst hos Onea

Om du har uppfyllt kreditvillkoren som finns hos Onea, har du möjlighet att få ditt lån beviljat. Här finns det ingen lägsta gräns på inkomst och det är enbart kreditprövningen som avgör om du får lånet eller inte. På kreditprövningen syns eventuella inkomster och utgifter, samt om du har några betalningsanmärkningar. Vill du dock ansöka om lån utan säkerhet, så går det bra. Denna typ av lån kallas blancolån.

Fördelar med Onea

Det finns många fördelar att se till när det kommer till Onea. Företaget har varit med ett tag i branschen och vet vad som är viktigt för kunden, både när det kommer till snabba utbetalningar, men även till service via support eller ett ansvarsfullt tänkande över lånet.

Onea erbjuder mycket flexibla lån för alla olika typer av situationer. Tillsammans med företaget har du möjlighet att komma fram till en bra avbetalningsplan och du kan även förlänga ditt lån om du skulle önska. Däremot kan du inte ha två olika lån via Onea samtidigt.

  • Bra villkor
  • Snabb och hjälpsam kundsupport
  • Bra ränta på alla lån
Onea

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-30 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 248 kr