Risicum

De allra flesta människor har någon gån hamnat i en situation där man är i behov av pengar. Det kan handla om allt från oförberedda utgifter, till tandläkarbesök eller kanske en efterlängtad semester. Risicum erbjuder både snabblån och kreditlån och har varit igång på marknaden sedan år 2005. Låneförmedlaren tillhör koncernen DFC Nordic AB och följer lagstiftning och god sed, för att du som kund ska kunna känna dig säker.

Vad erbjuder Risicum

Risicum erbjuder allt från snabblån (också kallat sms-lån) till kreditlån. Maxbeloppet du kan ansöka om vid ett snabblån ligger på 12.000 kronor och du kan då välja en återbetalningstid på max 90 dagar. Ett snabblån är ett mycket bra sätt att hjälpa sin ekonomi på traven, men man bör tänka på att återbetalningstiden vanligtvis är kort. När det kommer till Risicums kreditlån, går denna summa högre och du kan låna upp till 15.000 kronor. Med kreditlånet har du en mycket flexibel återbetalning och inga dolda avgifter.

Risicum kreditvillkor

Alla låneförmedlare har någon form av krav eller villkor på sina kunder när det kommer till att ansöka om ett lån. Många banker kan ha fruktansvärt höga krav, men det är något du slipper hos Risicum.

För att få din ansökan godkänd måste du ha fyllt 18 år. Du måste även ha ditt namn på ett mobilabonnemang och ha en regelbunden inkomst. Har du inte ett mobilabonnemang går det även bra med ett Nordea personkonto eller vanligt E-legitimation.

Risicum support & öppettider

Risicums support kan du nå på flera olika sätt. Bolaget vet vikten av att kunna ge en bra och professionell support till sina kunder och du kan därför nå dem på både mail och telefon. Telefonen är öppen mellan 07:00-21.00 på vardagar och under helger gäller 09.00-17.00.

Söker du snabbt svar är det alltid lättast att ringa, speciellt om du sitter redo med din ansökan och behöver hjälp på vägen.

Låna pengar utan inkomst hos Risicum

Hos Risicum kan du inte låna pengar om du inte har en regelbunden inkomst. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar för att ansökan ska kunna godkännas. Kom ihåg att det inte enbart handlar om att banken vill vara säker på att få sina pengar åter, utan att det även är ett tecken på att banken eller låneförmedlaren tar sitt ansvar gentemot dig som kund. Att låna pengar utan inkomst kan sätta en persons ekonomi i ännu sämre skick än den tidigare varit.

Fördelar med Risicum

Ett lån via Risicum kommer med många fördelar. Ett stort plus är att du kan ansöka direkt via datorn eller mobilen och får besked direkt om din ansökan blivit godkänd eller inte. Företagets lån kräver ingen UC och har en återbetalningstid på minst 61 dagar och max 90. Väljer du dessutom att ta kreditlånet är de första 30 dagarna helt räntefria. Använd dig av Risicum om du söker efter en bra och pålitlig aktör.

  • Bra villkor på dina lån
  • Snabba svar och utbetalningar
  • Flexibla lån efter dina önskningar
Risicum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-15 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 477 kr