Säker Finans

Med Säker Finans kan du känna dig trygg när du ansöker om smslån. Lånen är riktade till privatpersoner och det är mycket enkelt att ansöka. Här kan du själv välja om du vill ansöka direkt via webben eller om du hellre tar hjälp från en professionell kundtjänst. Har du varit kund sedan tidigare och skött dig bra, har du möjlighet att låna upp till hela 40.000 kronor. Utöver det gäller en maxsumma på 25.000 och en återbetalningstid på max 360 dagar, oavsett summa.

Vad erbjuder Säker Finans

Säker Finans erbjuder smslån (eller snabblån som de också kallas) till ett belopp på max 40.000 kronor. Lånen är riktade till privatpersoner och kan användas till vad helst du känner. Återbetalningstiden ligger på 360 dagar som mest och räntan, samt den effektiva räntan varierar beroende på beloppet du ansöker om, men även utifrån din ekonomi och möjlighet att betala tillbaka. En hög inkomst till ett lågt belopp ger oftast en mycket bättre ränta.

Säker Finans kreditvillkor

För att kunna låna pengar från Säker Finans krävs att du kan uppfylla vissa villkor och krav som företaget har. Till att börja med får du inte ha några betalningsanmärkningar och måste vara 20 år fyllda eller äldre. Du behöver också vara folkbokförd i Sverige och ha ett mobilabonnemang i ditt eget namn. När det kommer till inkomst är det 150,000 minst/per år som gäller och utöver dessa krav gör företaget en generell bedömning av din förmåga att kunna betala tillbaka.

Säker Finans support & öppettider

Säker Finans har generösa öppettider och har öppet både vardagar och helg. Söndagar håller företaget stängt, men under lördagen kan du komma i kontakt mellan 10.00-15.00. Vardagar är supporten öppet längre och du kan ringa mellan 08.00-18.00.

Vill du inte använda dig av telefon kan du maila eller använda det färdiga kontaktformulär som finns på hemsidan. Det finns ingen live chat att använda sig av, men många andra bra kanaler.

Låna pengar utan inkomst hos Säker Finans

Att låna pengar utan inkomst är svårt, oavsett vilken bank eller låneförmedlare du använder dig av. Banken vill kunna vara säker på att få sina pengar tillbaka, men har också ett ansvar gentemot sina kunder och kundens ekonomi. För att låna pengar hos Säker Finans måste du ha en minsta taxerad inkomst på 150.000 kronor, men företaget tittar även på kreditupplysningen och tar ett beslut efter dina utgifter, inkomster eller eventuella betalningsanmärkningar.

Fördelar med Säker Finans

Det finns många fördelar med att låna pengar från Säker Finans. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets regler. Ansökan är snabb och enkel att utföra och du kan välja att göra det online eller via telefon. När du sedan har gjort och skickat in din ansökan får du ett preliminärt besked direkt. Ibland kan företaget behöva få in mer information från dig, men oftast räcker det med den kreditupplysning som tas.

  • Säkra lån
  • Bra villkor och info om alla lån
  • Hjälpsam och snabb kundsupport
Säker Finans

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-40 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 275 kr