SnabbFinans

Snabbfinans har jobbat aktivt med att kunna erbjuda privatpersoner säkra kredittjänster där du får snabbt svar på din ansökan. Här kan du ansöka om snabblån upp till hela 40.000 kronor och du kan välja en återbetalningstid på max 360 dagar. Det är mycket mer än vad många andra företag kan erbjuda, speciellt när det kommer till snabblån och sms-lån.

Med Snabbfinans kan du få hjälp med oförutsedda utgifter och få förslag från flera olika långivare.

Vad erbjuder Snabbfinans?

Snabbfinans erbjuder snabblån med ett mycket bra maxbelopp. Här kan du välja att låna allt mellan 1000-40000 kronor och har en återbetalningstid på max 360 dagar. Företaget har gjort sig mycket populärt och växer sig hela tiden starkare. Här kan du känna dig trygg med att låna, då Snabbfinans står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer. Skippa lång väntan och alldeles för höga räntor. Med Snabbfinans får du besked direkt!

Snabbfinans lånevillkor

Som med alla andra låneförmedlare och banker har Snabbfinans lånevillkor som måste uppfyllas. För att kunna låna pengar krävs det att du inte har några aktiva betalningsanmärkningar, har fyllt 20 år eller är äldre, är folkbokförd i Sverige och har ett mobilabonnemang på ditt namn. Utöver dessa villkor behöver du även ha en taxerad inkomst på minst 150.000 kronor per år. Även om man uppfyller grundkraven, får man vara beredd på att företaget sedan gör en generell bedömning över ekonomin och återbetalningen.

Snabbfinans support & öppettider

Redan på företagets hemsida ser man att information ligger i fokus. Här är det enkelt att navgiera och texten är klar, tydlig och lättförstådd, även för den som tidigare inte varit insatt i lån. På hemsidan kan du även välja att använda dig av kontaktformuläret, men du finner även en mailadress och telefonnummer till Snabbfinans.

Företagets telefonsupport är öppen måndag-lördag. Under vardagar gäller öpppettider 08.00-18.00 och på helger är det 10.00-15.00 som gäller. Innan du kontaktar företaget kan du även läsa igenom FAQ, där de vanligaste frågor och svar finns.

Låna pengar utan inkomst på Snabbfinans

Hos Snabbfinans finns det ingen möjlighet att få ett lån godkänt utan en inkomst. Som tidigare nämnt behöver du ha en lägsta årsinkomst på 150.000 kronor och det är både för bankens säkerhet, men även för din egen.

Även om det kan kännas jobbigt, bör man se det som ett plus och att man är mån om sina låntagare. Kom ihåg att du även inte kan få ett lån om du har betalningsanmärkningar eller kronofogd.

Fördelar med Snabbfinans

Med Snabbfinans kan du ansöka om lån helt kostnadsfritt. Du får möjlighet att välja ditt lånebelopp och kan ansöka om så mycket som 40.000 kronor, enbart på snabblån. Företaget har mycket generösa öppettider och står redo vid telefon eller mail för att besvara kundens frågor. Utbetalningarna är snabba och vid ett godkänt lån kan du räkna med att ha dina pengar nästkommande dag. Använder du dig däremot av SEB, får du pengarna direkt på ditt konto.

  • Snabba ansökan, och snabba svar
  • Snabba utbetalningar
  • Bra kundsupport med svar på dina funderingar
SnabbFinans

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 1000-25 000 kr

Löptid: 1-9 månader

Kostnad: 320 kr