ViaConto

Hos ViaConto kan du som privatperson ansöka om snabblån, kreditlån eller kanske till och med studentlån. Möjligheterna är många och ViaConto har något som passar alla. Här får du pengarna snabbt och har en återbetalningstid på mellan 30-90 dagar. När du ansöker om lån för första gången får du dessutom 0% i både ränta och effektiv ränta, vilket är ett mycket stort plus. Därefter avgörs räntan utifrån summan du önskar låna och hur hög kreditvärdighet du har.

Vad erbjuder ViaConto

ViaConto är ett företag som erbjuder olika typer av lån till privatpersoner, med en snabb återbetalningstid. Detta är ett mycket smart sätt att låna pengar för den som endast behöver en lite mindre summa. Här kan du låna mellan 1000-10.000 kronor helt utan säkerhet och du kan även låna om du har betalningsanmärkningar. Du behöver heller inte oroa dig för fast anställning, eftersom ViaConto erbjuder lån även för de som kanske enbart är timanställda eller visstidsanställda.

ViaConto kreditvillkor

För att bli beviljad ett lån hos ViaConto, finns det vissa villkor som du behöver uppfylla.

  • Du måste ha fyllt 18 år eller vara äldre
  • Du behöver dessutom ha bott och varit folkbokförd i Sverige under minst 2 år
  • Du får inte ha skyddad identitet
  • Du behöver ha ett privatkonto i ditt namn hos någon av de svenska bankerna för pengarna att betalas ut till
  • Egen mobiltelefon med eget abonnemang

ViaConto support & öppettider

Det finns många sätt att komma i kontakt med ViaConto, oavsett vilken kanal man föredrar att använda sig av. Självklart finns möjligheten att kontakta support via telefon och öppettiderna gäller alla vardagar 08.30-17.00. Företaget har också öppet under helg, men med mer begränsade öppettider (10.00-16.00).

Utöver telefon kan du alltid maila, posta brev eller använda dig av live-chatten. På hemsidan hittar du svar på de allra vanligaste frågorna genom att trycka på “Frågor & Svar”.

Låna pengar utan inkomst hos ViaConto

Till skillnad från många andra banker, kan du faktiskt låna pengar utan taxerad inkomst hos ViaConto. När en kreditupplysning görs så får banken information om den senaste taxerade inkomsten. Har man inte haft någon inkomst blir lånet vanligtvis inte beviljat, men ViaConto tittar inte bara på gamla uppgifter, utan utgår även från den information man får från kunden i dagsläget. Kanske har man varit arbetslös länge men sedan fått ett jobb och med rätt information kan man då bli beviljad ett lån.

Fördelar med ViaConto

Det finns enormt mycket fördelar med att använda sig av ViaConto när det är dags att låna pengar. Här kan du ansöka om ett lån upp till 10.000 kronor och du kan även ansöka trots betalningsanmärkningar. Du finner mängder av olika typer av lån att välja mellan, som är anpassade för olika typer av förutsättningar och livssituationer.

Här får du billiga lån med en låg ränta och kan ta ett korttidslån, utan att behöva en fast anställning. Hemsidan är enkel att förstå och kundtjänst har generösa öppettider, för att kunna stå till tjänst för alla eventuella frågor.

  • Låna pengar utan inkomst
  • ViaConto kan även godkänna dig som har betalningsanmärkningar sedan tidigare
  • Snabba svar om ditt lån blir beviljat eller inte
ViaConto

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-10 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: Gratis