Vivus

Vivus ägs av 4finance AB, en stor lånekoncern som räknas till en av de större i Europa. Ledorden för verksamheten är “Pengar för den moderna människan” vilket innebär att man vill kunna erbjuda snabba och kostnadseffektiva lån när kunderna behöver dem. Hit ska du kunna vända dig om du med kort varsel behöver extra pengar på kontot. Låneprocessen är enkel och smidig och vid beviljad ansökan har du pengarna på kontot inom kort.

Vad erbjuder Vivus?

Hos Vivus kan du snabbt och enkelt låna allt mellan 500 och 20 000 kronor. Ansökan görs smidigt direkt via hemsidan och handläggningstiden är mycket kort. Det är även möjligt att ansöka via mobilen, något som gör att du enkelt kan ansöka var du än befinner dig. Det finns möjlighet att dela upp återbetalningsbeloppet hos Vivus, men du som är ny kund får ett helt avgifts- och räntefritt lån om du betalar redan under den första kreditperioden.

Vivus kreditvillkor

För att låna pengar hos Vivus finns det några villkor du måste uppfylla. Som låntagare måste du vara 18 år fyllda och inneha ett svenskt personnummer och mobilnummer. Du måste också ha ett svenskt kontonummer. När du har fyllt i ansökan görs en kreditprövning för att kontrollera din ekonomiska status. Betalningsanmärkningar kan till exempel vara ett hinder för att få låna, lite beroende på hur stort belopp du ansöker om.

Vivus support öppettider

Om du har frågor kan du enkelt kontakta Vivus genom att mejla till adressen support@vivus.se  eller ringa till telefonnummer 08 420 400 20. Telefonsupporten håller öppet på vardagar mellan klockan 8.00 och 17.00. Under helger håller man stängt. Man har även en inkassoavdelning som nås med hjälp av mejladressen inkasso@vivus.se.  Bra att veta är att även om kundtjänsten håller stängt under helger så utför man utbetalningar ändå.

Låna pengar utan inkomst hos Vivus

Vid varje ansökan om lån hos Vivus görs en individuell kreditprövning. Om du bedöms som kreditvärdig kan du alltså få ett lån beviljat trots att du saknar inkomst. Det finns dock ingen generell regel för hur detta ser ut. Eftersom ansökan är kostnadsfri kan du enkelt prova att ansöka för att få svar på hur din ekonomiska situation värderas. Med det sagt hör Vivus till en av de långivare som beviljar flest lån i landet.

Fördelar med Vivus

En av de större fördelarna med att ta lån hos Vivus är att du som ny kund kan få möjlighet att låna upp till 6 000 kronor under trettio dagar både ränte- och avgiftsfritt. Andra fördelar är de korta handläggningstiderna och den enkla ansökningsprocessen. När ditt lån beviljats har du dessutom pengarna på ditt konto inom 15 minuter, något som är mycket bra om du behöver pengar snabbt.

  • Erbjuder gratis lån
  • Säkra och snabba utbetalningar
  • Bra kundsupport
Vivus

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 50-20 000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: Gratis