Att låna pengar utan fast inkomst har aldrig varit enklare! Vi guidar dig till ett lån utan fast inkomst. Vi kan allt inom lån trots saknad deklarerad årsinkomst. På denna sida har vi bara långivare som gör schyssta kreditbedömningar. De är förlåtande och godkänner de flesta kreditansökningar som kommer in!

[list nr=5]

Priset återspeglar ett lån på 1000 kr med löptid på 30 dagar

Låna pengar med låg inkomst

Att låna pengar med låg inkomst är inte alltid de lättaste. De flesta stora banker kräver att låntagaren skall ha deklarerad årsinkomst på över 100 000 kr. De som tjänar mindre pengar får de också svårare att låna pengar. När lönen inte är i topp är de svårt att ta höjd för plötsliga utgifter. De kan vara kylskåpet som plötsligt gått sönder och ett nytt behöver införskaffas. Då säger de lokala SEB kontoret, tvär nej. Det är precis av den anledning vi startade LånUtanInkomst.com. Vi har långivarna som kan hjälpa dig med ett lån trots låg inkomst. Det är självklart viktigt att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid för att inte dra på dig onödiga förseningsavgifter.

Få ett lån trots låg kreditvärdighet

Att få ett lån godkänt trots låg kreditvärdighet är ibland svårt och många långivare säger nej direkt, utan att ens kolla till din unika situation. Om du har en varierande årsinkomst eller en låg inkomst förra året blir de lätt problem. Du kan alltså tjäna bra med pengar men ändå ha en låg kreditvärdighet. Det beror på att banker och långivare inte får tag i din årsinkomst förhörens nästan 2 år efter.  De gör att om du varit arbetslös under en tid men plötsligt får ett välbetalt jobb kommer det att dröja 2 år innan du har god kreditvärdighet.

Genom att skicka in din lönespecifikation eller anställningsavtal kan våra långivare ser mellan fingrarna och ändå ge dig ett lån utan hög deklarerad inkomst.

Lån utan fast jobb

När en långivare fått in en ansökan om ett snabblån finns de några standard checkar dem gör. Först gör de en kreditupplysning via något av alla upplysningsföretag. Där ser dem din årsinkomst, skulder, betalningsanmärkningar och adress. De ser inte vart du jobbar eller i vilken anställningsform. De gör att du alltid kan ta ett lån när du är arbetslös eller står utan fast inkomst.

Smslån utan inkomst

De finns mycket att tänka på innan man tar ett smslån utan inkomstkrav. Man måste komma ihåg att låna pengar är inte samma sak som att få pengar. När man lånar pengar skall dessa betalas tillbaka på en förutbestämd dag. När de gäller sms-lån är detta oftast inom 30-90 dagar från att man fick lånet. De är därför viktigt att veta att man har pengar denna dag. Att ta ett nytt lån för att betala tillbaka lånet är en dålig idé. Man hamnar snabbt i en ond cirkel man inte kan komma ur. Det är särskilt allvarligt när man tar ett smslån utan inkomst. De gäller att man får tag i pengar på annat sätt för att betala tillbaka lånet om man saknar arbete.

Några viktiga förhållningspunkter för smslån utan inkomst:

Vanliga frågor om lån utan fast inkomstfaq

Vad menas med lån utan fast inkomst?

Är de dyrare att låna pengar trots saknad inkomst?

Är de olagligt att låna utan deklarerad årsinkomst?

Kan man låna utan jobb?

Låna utan fast anställning?

Tillbaka till toppen