Låna pengar med skulder

Att låna pengar med skulder kan både ta tid och vara krångligt. Genom att låta oss guida dig, lånar du enklare pengar med vissa typer av skulder. Vi har samlat långivare som är förlåtande och accepterar de flesta låntagare oavsett tidigare skulder.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
500-15 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
3000-50 000 kr1-12 månader477 krAnsökLäs mer
3000-50000 kr1-12 månaderGratisAnsökLäs mer
1000-40 000 kr1-12 månader275 krAnsökLäs mer

Observera: kostnader för lån på 1000 kronor i 30 dagar.

Lån trots tidigare skulder och lån

Det finns många som löser mindre skulder med hjälp av ett lån. Det är ett effektivt och smidigt sätt att göra dig kvitt med småkrediter med hög ränta. Att låna utan inkomst är bara ett alternativ för att slippa kronofogden. När långivaren kör en kreditupplysning ser den exakt vad för skulder och inkomster personen har. Alla långivare som finns samlade på denna sida godkänner låntagare trots skulder och låntagare utan inkomst. Skulder som varit aktiva under en längre period kan hamna hos kronofogden. Hamnar de hos kronofogden blir det betydligt svårare att få hjälp med ett lån. De finns ingen långivare som lånar ut pengar med en aktiv skuld hos Kronofogden.

Kronofogden

Det finns många personer som någon gång hamnat hos kronofogden. De kan ha slarvat med räkningar, fått en stor och oväntad utgift eller levt över deras tillgångar. Skulle du ha en skuld som du inte kan betala tillbaka så kommer du först att få ett inkasso-krav. Då läggs en avgift på dina skulder. Skulle du fortsätta med att inte betala ditt inkasso-krav så kommer ärendet att gå vidare till kronofogden. Att komma till kronofogden är allvarligt. Det innebär att du kommer få en anmärkning på dig med aktiv skuld hos Kronofogden. Denna anmärkning kommer sedan finnas hos UC och andra upplysningsföretag. De gör de ytterst svårt och i de flest fall omöjligt att få ett lån beviljat.

Skulle du vara i den situationen, och fortfarande inte har pengar att betala tillbaka till Kronofogden finnkronofogdens det tyvärr inte mycket att göra.

Hur kan jag undvika kronofogden?

Det finns ett enkelt knep för att inte hamna hos kronofogden. Det är att aldrig se till att du får några skulder som inte betalas. Skulle du behöva låna pengar för att lösa ekonomiska problem, så behöver du se till att du kan betala tillbaka dessa skulder innan förfallodatumet. Skulle du köpa något på kredit, eller låna pengar utan att tänka efter så kan det straffa sig ordentligt. Därför skall du följa våra punkter för att undvika kronofogden:

  • Ta aldrig en kredit eller lån som du inte kan betala tillbaka
  • Håll god ordning på dina räkningar och skulder
  • Se till att du inte lånar pengar med en ränta du inte kan betala
  • Budgetera pengar för oväntade utgifter
  • Ha en livsstil som passar din ekonomi